TBMYO Gıda Teknolojisi

Duyurular

2023-2024 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
41 Okunma
...
28/02/2024
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS KAYDI YENİLEME DUYURUSU
17 Okunma
...
28/02/2024
2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ DERS KAYIT İŞLEMLERİ
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     6126 Okunma
Yüksekokulumuzda kayıtlı tüm öğrencilerin 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders...
09/09/2022
2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     14861 Okunma
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programlarına aşağıdaki linklerden...
29/08/2022
GIDANI KORU, SOFRANA SAHİP ÇIK KAMPANYASI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     5187 Okunma
Tarım ve Orman Bakanlığı ve FAO(Gıda ve Tarım Örgütü) işbirliği içinde hayata geçen ve  bilinç...
25/11/2020
GIDA TEKNOLOJİSİ 2. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN 3+1 İŞYERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMASI BAŞVURU SONUÇLARI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     15605 Okunma
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf Öğrencilerinin 2019- 2020 bahar...
04/11/2019
2019 - 2020 ÖĞRETİM YILI DERS KAYIT İŞLEMLERİ
23668 Okunma
2019 - 2020 Öğretim Yılı Ders Kayıt işlemleri
16/09/2019
3+1 EĞİTİM SİSTEMİ
17126 Okunma
3+1 EĞİTİM MODELİ
16/09/2019
2019-2020 DERS PROGRAMI
21780 Okunma
2019-2020 DERS PROGRAMI
16/09/2019
MEZUN AŞAMASINDA OLUP STAJINI YAPMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     25640 Okunma
Bütün derslerini başarı ile tamamlamış mezuniyetine yönelik sadece stajı kalan Öğrencilerimiz ve...
10/01/2019

Hardaliye Üretimimizi Gerçekleştirdik

28/09/2019 11:45:43 - 28/09/2019 11:45:43 - 51837 Okunma

Gıda teknolojisi bölümü öğrencilerimiz Kırklareli bölgesinin yöresel içeceği olan hardaliye üretimini bölüm hocalarımızın desteği ile gerçekleştirdi.

hardaliye

Facebook Twitter Google Plus
Hardaliye Üretimi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.