TBMYO Gıda Teknolojisi

Duyurular

2023-2024 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
41 Okunma
...
28/02/2024
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS KAYDI YENİLEME DUYURUSU
17 Okunma
...
28/02/2024
2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ DERS KAYIT İŞLEMLERİ
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     6126 Okunma
Yüksekokulumuzda kayıtlı tüm öğrencilerin 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders...
09/09/2022
2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     14861 Okunma
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programlarına aşağıdaki linklerden...
29/08/2022
GIDANI KORU, SOFRANA SAHİP ÇIK KAMPANYASI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     5187 Okunma
Tarım ve Orman Bakanlığı ve FAO(Gıda ve Tarım Örgütü) işbirliği içinde hayata geçen ve  bilinç...
25/11/2020
GIDA TEKNOLOJİSİ 2. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN 3+1 İŞYERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMASI BAŞVURU SONUÇLARI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     15606 Okunma
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf Öğrencilerinin 2019- 2020 bahar...
04/11/2019
2019 - 2020 ÖĞRETİM YILI DERS KAYIT İŞLEMLERİ
23669 Okunma
2019 - 2020 Öğretim Yılı Ders Kayıt işlemleri
16/09/2019
3+1 EĞİTİM SİSTEMİ
17126 Okunma
3+1 EĞİTİM MODELİ
16/09/2019
2019-2020 DERS PROGRAMI
21781 Okunma
2019-2020 DERS PROGRAMI
16/09/2019
MEZUN AŞAMASINDA OLUP STAJINI YAPMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     25647 Okunma
Bütün derslerini başarı ile tamamlamış mezuniyetine yönelik sadece stajı kalan Öğrencilerimiz ve...
10/01/2019

Kaizen

21/12/2019 13:47:23 - 21/12/2019 14:00:13 - 37628 Okunma - 0 Yorum

2. Sınıf öğrencilerimiz Gıda İşletmeler Yönetimi dersi içeriğinde öğrendikleri KAİZEN i takım çalışması ile uygulamalı şekilde öğrenmişlerdir.

Kaizen gıda işletmeler yönetimi takım çalışması

Facebook Twitter Google Plus

Bu sayfaya henüz yorum yapılmadı.


0
KAİZEN
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.