Duyurular

MEZUNLARIMIZIN MEZUNİYET ÖNCESİ VE SONRASI DENEYİMLERİ İÇİN MEZUN GERİ BİLDİRİMİ ANKETİ DUYURUSU
Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü     273 Okunma
      Mezunlarımızın Mezuniyet Öncesi ve Sonrası Deneyimleri İçin Mezun Geri Bildirimi...
03/12/2025
2025-2026 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
1540 Okunma
...
28/02/2024
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS KAYDI YENİLEME DUYURUSU
1170 Okunma
...
28/02/2024
2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ DERS KAYIT İŞLEMLERİ
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     7200 Okunma
Yüksekokulumuzda kayıtlı tüm öğrencilerin 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders...
09/09/2022
2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     15894 Okunma
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programlarına aşağıdaki linklerden...
29/08/2022
GIDANI KORU, SOFRANA SAHİP ÇIK KAMPANYASI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     5843 Okunma
Tarım ve Orman Bakanlığı ve FAO(Gıda ve Tarım Örgütü) işbirliği içinde hayata geçen ve  bilinç...
25/11/2020
GIDA TEKNOLOJİSİ 2. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN 3+1 İŞYERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMASI BAŞVURU SONUÇLARI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     17041 Okunma
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf Öğrencilerinin 2019- 2020 bahar...
04/11/2019
2019 - 2020 ÖĞRETİM YILI DERS KAYIT İŞLEMLERİ
25473 Okunma
2019 - 2020 Öğretim Yılı Ders Kayıt işlemleri
16/09/2019
3+1 EĞİTİM SİSTEMİ
18849 Okunma
3+1 EĞİTİM MODELİ
16/09/2019
MEZUN AŞAMASINDA OLUP STAJINI YAPMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     28631 Okunma
Bütün derslerini başarı ile tamamlamış mezuniyetine yönelik sadece stajı kalan Öğrencilerimiz ve...
10/01/2019
01/12/2025 13:27:12 - 02/12/2025 13:27:12 - 60 Okunma

Yüksek okulumuz Gıda Teknolojisi Bölümü 1.sınıf öğrencileri Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Beylerbeyi Rakı AŞ firması proses kalite kontrol laborantı Barış Akdeniz ile söyleşi gerçekleştirmiştir. Barış Bey şıranın özellikleri, fermentasyon süreçleri ve distilasyon aşamaları hakkında bilgiler vermiş,distile içecek yönetmeliğinden bahsetmiştir. Kendisi de bir gıda teknikeri olarak sektör deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır. Gıda teknikerinin görevinin laboratuvar ile sınırlı olmadığını vurgulamış ve hammadde kontrolü, proses kontrolü, ambalaj kontrolleri ve son ürün analizlerinin her birinde gıda teknikerlerinin görev aldığının altını çizmiştir.

Değerli paylaşımlarından dolayı Sn.Barış AKDENİZ'e teşekkür ederiz.

gıda teknolojisi söyleşi

Facebook Twitter Google Plus
Beylerbeyi Rakı AŞ
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi