Duyurular

2023-2024 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
1311 Okunma
...
28/02/2024
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS KAYDI YENİLEME DUYURUSU
1077 Okunma
...
28/02/2024
2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ DERS KAYIT İŞLEMLERİ
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     6948 Okunma
Yüksekokulumuzda kayıtlı tüm öğrencilerin 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders...
09/09/2022
2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     15671 Okunma
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programlarına aşağıdaki linklerden...
29/08/2022
GIDANI KORU, SOFRANA SAHİP ÇIK KAMPANYASI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     5712 Okunma
Tarım ve Orman Bakanlığı ve FAO(Gıda ve Tarım Örgütü) işbirliği içinde hayata geçen ve  bilinç...
25/11/2020
GIDA TEKNOLOJİSİ 2. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN 3+1 İŞYERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMASI BAŞVURU SONUÇLARI
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     16538 Okunma
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf Öğrencilerinin 2019- 2020 bahar...
04/11/2019
2019 - 2020 ÖĞRETİM YILI DERS KAYIT İŞLEMLERİ
25254 Okunma
2019 - 2020 Öğretim Yılı Ders Kayıt işlemleri
16/09/2019
3+1 EĞİTİM SİSTEMİ
18685 Okunma
3+1 EĞİTİM MODELİ
16/09/2019
2019-2020 DERS PROGRAMI
23095 Okunma
2019-2020 DERS PROGRAMI
16/09/2019
MEZUN AŞAMASINDA OLUP STAJINI YAPMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     27880 Okunma
Bütün derslerini başarı ile tamamlamış mezuniyetine yönelik sadece stajı kalan Öğrencilerimiz ve...
10/01/2019

Gruba ait tüm içerikleri aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Ara
30
Gıda Teknolojisi Programı İçeçek Üretimi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     272 Okunma
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı 2. sınıf öğrencileri Alkollü Alkolsüz İçecek Teknolojileri dersi uygulaması kapsamında Öğr.Gör. Gizem PAKSOY eşliğinde içecek...
Ara
30
Gıda Teknolojisi Programı Dessera Bağ Evi Etkinliği
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     172 Okunma
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Bölümü 1.sınıf öğrencileri Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Dessera Bağ Evi Gıda Mühendisi Nur ORAKÇIOĞLU konuğumuz olarak, öğrencilerimiz ...
Ara
27
Gıda Teknolojisi Programı Arbel Gıda Çevrimiçi Etkinliği
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     185 Okunma
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı 1.sınıf öğrencileri Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Arbel Durum Bakliyat Gıda Mühendisi Sudenur ŞEN ve Gıda Teknikeri Sude ELGÜN ile çevrimiçi...
Ara
27
Gıda Teknolojisi Programı Akkol Yemek Evrimiçi Etkinliği
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     143 Okunma
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı 1.sınıf öğrencileri Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Akkol Yemek Kalite Güvence Müdürü Gıda Mühendisi Tuğçe Ecem TAŞ ile çevrimiçi...
Ara
26
Gıda Teknolojisi Programı Gıda İmalatı Etkinliği
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     151 Okunma
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri Gıda Katkı Maddeleri dersi uygulaması kapsamında Öğr.Gör. Necdet BİKBAY eşliğinde 20 Aralık 2024 tarihinde Kivili Jöle ve Muzlu Puding imalatı...
Ara
05
Moda Tasarımı Programı "Girişimci Nasıl Olunur?" Etkinliği
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     190 Okunma
Girişimcilik Dersi kapsamında, 04.12.2024 tarihinde Kırklareli Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel ve Makarna Lütfen Firması sahibi Tugba Öztermiyeci Bayburtluoğlu tarafından,...
Kas
26
Gıda Teknolojisi Programı Sardunya Gıda Çevrimiçi Etkinliği
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     147 Okunma
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı 1.sınıf öğrencileri Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Sardunya Gıda Kalite Kontrol Teknikeri Mervenur EKREN ile online söyleşi gerçekleştirmiştir....
Kas
04
2024-2025 Akademik Yılı Gıda Teknolojisi Programı Oryantasyon Toplantısı
TBMYO Gıda Teknolojisi     140 Okunma
2024-2025 Akademik Yılında Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Bölümüne kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencilerimiz için A Blok 201 nolu sınıfta tanıtım sunumu yapılmıştır. Sunumda, aramıza yeni...
Eki
18
Gıda Teknolojisi Rogramı Belu Gıda Teknik Gezisi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     199 Okunma
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı 1. Sınıf öğrencileri ile Belu Gıda Atölyesine teknik gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimize  Öğr.Gör. Gizem PAKSOY eşlik etmiştir. Belu Gıda işletmecisi...
Eki
01
Gıda Teknolojisi Bölümü Sektörel Organizasyon Etkinliği
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     299 Okunma
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Bölümü 1.sınıf öğrencileri Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Sanset Gıda Kalite Kontrol Sorumlusu Işıl MUŞTU...
May
17
Gıda Güvenliği Semineri
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     477 Okunma
Kırklareli Fen Lisesi tarafından yürütülmekte olan “Liselerde Bilim Uygulamaları” programı “İklim değişikliği” teması ile Öğr.Gör. Necdet BİKBAY tarafından "Gıda Güvenliği" konulu seminer 16...
Şub
28
5s Uygulamları
TBMYO Gıda Teknolojisi     2132 Okunma
Gıda teknolojisi 2. sınıf öğrencilerimiz bölüm laboratuvarımızda 5S uyguladılar.
Oca
15
Gıda Teknolojisi Sofra Compass Grup Söyleşisi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     359 Okunma
Yüksek okulumuz Gıda Teknolojisi Programı 1.sınıf öğrencileri, Sofra Compass Grup Proje Müdür Yardımcısı Rabia Yaşa ve Samet Fatih Şentürk ile online söyleşi...
Ara
29
Gıda Teknolojisi Programı Taraklı Süt Ürünleri ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     502 Okunma
Meslek Yüksek okulumuz Gıda Teknolojisi Programı 1.sınıf öğrencileri Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Taraklı Süt Ürünleri Gıda Mühendisi Sena Nur Karakaya ile online söyleşi...
Ara
22
Gıda Teknolojisi Programı Belu Gıda Teknik Gezisi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     433 Okunma
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı, Öğr.Gör.Gizem Paksoy ve 1. Sınıf öğrencileri ile Belu Gıda işletmesine teknik gezi düzenlemiştir. Belu Gıdaişletmesinde öğrencilermiz, tarımsal gıda...
Ara
12
Gıda Teknolojisi Bölümü Iss Stratejik Müşteriler Direktörü ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     292 Okunma
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Bölümü 1.sınıf öğrencileri Sektörel Organizasyon dersi kapsamında ISS Stratejik Müşteriler Direktörü  Süleyman Çalıkuş ile online söyleşi...
Kas
21
Gıda Teknolojisi Programı Alkan Gıda Süt ve Süt Ürünleri A.ş. Teknik Gezisi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     584 Okunma
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı Alkan Gıda Süt ve Süt Ürünleri fabrikasına 14 Kasım 2023 tarihinde teknik gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimize Öğr.Gör. Gizem Paksoy ve Öğr.Gör.Dr. Oğuzhan...
Kas
07
Gıda Teknolojisi Programı Öncü Zeytincilik Söyleşisi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     365 Okunma
Yüksek okulumuz Gıda Teknolojisi Programı 1.sınıf öğrencileri, Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında; Öncü Zeytincilik Üretim Sorumlusu Gizem Çetin ile online söyleşi...
Kas
02
Tbmyo Gıda Teknolojisi Tarafından Klü Gıda İhtisaslaşma Pilot Tesisi'ne Teknik Gezi Düzenlendi
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi     583 Okunma
Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi tarafından 1. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile Kırklareli Üniversitesi Gıda İhtisaslaşma Pilot Tesisi ve Gıda Mühendisliği...
Ara
13
Gıda Teknolojisi Programı Toybox Söyleşisi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     708 Okunma
Yüksek okulumuz Gıda Teknolojisi Programı, Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında; okulumuz mezunlarından Toybox Gıda Kalite Güvence Teknikeri Aybike Aycin ile online...
Ara
06
Gıda Teknolojisi Programı Bahçıvan Gıda Teknik Gezisi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     889 Okunma
Gıda Teknolojisi Bölümü 2. Sınıf öğrencilerine, Süt Teknolojisi dersi kapsamında teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize Bahçıvan Gıda şirket vizyon ve misyonunun yer aldığı, fabrika kurulum...
Ara
02
Gıda Teknolojisi Programı Belu Gıda Teknik Gezisi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     749 Okunma
Gıda Teknolojisi 1. sınıf öğrencilerimiz ile Belu Gıda işletmesine teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz üretim aşamalarını, ambalajlamayı ve proses ekipmanlarını yerinde görme fırsat...
Kas
04
Elektronik Teknolojisi - Gıda Teknolojisi - Bilim Kimya Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     775 Okunma
Yüksek okulumuz Elektronik ve Otomasyon Programı ile Gıda Teknolojisi Programı, Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında; okulumuz mezunlarından Bilim Kimya Trakya Bölge Satış...
Kas
04
Gıda Teknolojisi - Danone Söyleşisi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     600 Okunma
Yüksek okulumuz Gıda Teknolojisi Programı, Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında; okulumuz mezunlarından Danone laboratuvar analisti Pelin Tanrıöver, laboratuvar yöneticisi Semih Tarak ve IK...
Eki
11
Gıda Teknolojisi Sofra Grup Etkinliği
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     491 Okunma
Yüksek okulumuz Gıda Teknolojisi Programı, Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında; okulumuz mezunlarından Sofra Grup asistan proje müdürü Aleyna Daştan ile online söyleşi gerçekleştirmiştir....
Eki
04
Gıda Teknolojisi Programı Belu Gıda Etkinliği
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     373 Okunma
Yüksek okulumuz Gıda Teknolojisi Programı Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında;  Belu Gıda firma sahibi Nermin Ege ile online söyleşi gerçekleştirmiştir. Firma ve ürün tanıtımlarını...
Ara
20
Gıda Teknolojisi Programı Zeelandia Gıda Sanayi ve Ticaret Aş. ile Üretim ve Kalite Güvence Üzerine...
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     743 Okunma
Yüksek okulumuz Gıda Teknolojisi Programı Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında;  Zeelandia Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ. Üretim ve Kalite Güvence Yöneticisi Gizem Ulusoy Erden ile online...
Ara
15
2021 Yılı 9. Meyok Toplantısında Yüksek Okulumuz Tarafından Üretrilen Hardaliyeler Rektörümüze ve Myo...
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     810 Okunma
Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Kurulu (MEYOK)'nun 2021 Yılı 9. Toplantısı, Rektörümüz Prof.Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün teşrifleriyle 09 Aralık 2021 Perşembe günü Pınarhisar Meslek...
Ara
07
Gıda Teknolojisi Programı Gıda Üretim Çalışmaları
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     999 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri, Gıda Katkı Maddeleri dersinde Öğr.Gör. Necdet BİKBAY gözetiminde kivili ve muzlu jöle imalatı ile fındıklı ve cevizli krokan imalatı uygulamasını...
Ara
07
Gıda Teknolojisi Programı 01-06 Aralık Üniversite Sanayi İşbirliği Etkinlikleri
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     697 Okunma
Yüksek okulumuz Gıda Teknolojisi Programı Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında;   Ak Gıda ile online söyleşi gerçekleştirmiştir. Söyleşimizde Ak Gıda Lüleburgaz Fabrika Müdürü Ayhan...
Kas
18
Gıda Teknolojisi Programı Kasım Ayı Üniversite Sanayi İşbirliği Etkinlikleri
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     658 Okunma
Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında Gıda Teknolojisi Programının düzenlediği Sektörel Organizasyon dersi kapsamında; Bahçıvan Gıda San. Tic. AŞ. Ar-Ge...
Kas
04
Gıda Teknolojisi Programı: Danone Teknik Servisler ve Projeler Müdürü ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     719 Okunma
Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri, Danone Teknik Servisler ve Projeler Müdürü Cengiz Han ile online söyleşi gerçekleştirmişlerdir.   Cengiz Bey,...
Eki
26
Öğrenci Toplulukları Çalıştayı
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     614 Okunma
Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu tarafından 27-28 Ekim 2021 tarihlerinde Zoom platformunda “Öğrenciler Süreçlere Katılıyor, Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Güçleniyor: Öğrenci...
Eki
14
Gıda Teknolojisi Programı Alkan Süt Ürünleri Aş ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     480 Okunma
Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri, Alkan Süt Ürünleri AŞ. Gıda Mühendisi Aylin Sert ile online söyleşi gerçekleştirdi. Aylin Hanım, sektör hakkında bilgi...
Eki
07
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Gıda Teknolojisi Programı Sektörel Organizasyon Buluşması
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     745 Okunma
Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri ile Rags Alkollü İçecekler San. ve Tic. Aş. Ar-Ge ve Kalite Kontrol Şefi Meral Kenar ile online söyleşi...
Oca
20
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Ada Catering ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     3464 Okunma
Yüksek okulumuzun Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında düzenlemiş olduğu Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Ada Catering işletmecisi Ferit Kaya ile online söyleşi...
Oca
17
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Zeelandia Gıda Sanayi ve Ticaret A.ş.ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     3104 Okunma
Yüksek okulumuzun Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında düzenlemiş olduğu Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Zeelandia Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Üretim ve Kalite Güvence Yönetmeni Gizem Ulusoy...
Ara
30
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Makarna Lütfen Gıda ve San. Tic. Ltd. Şti ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     4097 Okunma
Yüksekokulumuzun Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında düzenlemiş olduğu Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Makarna Lütfen Kurucusu ve Gıda Mühendisi Tuğba BAYBURTLUOĞLU ile online söyleşi...
Ara
23
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. A.ş ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     4389 Okunma
Yüksekokulumuzun Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında düzenlemiş olduğu Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. A.Ş Üretim Müdürü Cihan Yıldırım ile online...
Ara
15
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Ak Gıda San. Tic. A.ş. ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     5088 Okunma
Yüksekokulumuzun Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında düzenlemiş olduğu Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Ak Gıda San. Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları  Yöneticisi Güney SÖNMEZOCAK ile online...
Ara
11
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Bahçıvan Gıda San. Tic. Aş ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     4991 Okunma
Yüksekokulumuzun Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında düzenlemiş olduğu Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Bahçıvan Gıda San. Tic. AŞ Üretim Yöneticisi Uğur Arslan ile online söyleşi...
Kas
25
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Rags Alkollü İçecekler San. ve Tic. Aş. ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     5601 Okunma
Yüksekokulumuzun Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında düzenlemiş olduğu Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Rags Alkollü İçecekler San. ve Tic. AŞ. Ar-Ge ve Kalite Kontrol Şefi Meral...
Kas
23
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     4625 Okunma
Yüksek okulumuzun Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında düzenlemiş olduğu Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Yem Şube Müdürü Taner...
Kas
11
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Turun Gıda San. ve Tic. Aş. ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     6675 Okunma
Yüksekokulumuzun Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında düzenlemiş olduğu Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Turun Gıda San. ve Tic. AŞ. Üretim Müdürü Nurşen GÜLBİTEN öğrencilerimiz ile online...
Kas
03
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Tarım Kredi Birlik Kırklareli Ayçiçek Yağı Üretim Tesisi ile...
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     6493 Okunma
Yüksekokulumuzun Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında düzenlemiş olduğu Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Tarım Kredi Birlik Kırklareli Ayçiçek Yağı Rafineri Tesisi Üretim Müdürü Eren...
Eki
27
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Alkan Süt Ürünleri A.ş. Firması ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     6049 Okunma
Yüksekokulumuzun Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında düzenlemiş olduğu Gıda Teknolojisi programı Sektörel Organizasyon dersi etkinliğinde Alkan Süt Ürünleri AŞ. firması Gıda Mühendisi Aylin Sert ile...
Ara
22
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Danone Gıda ve İçecek San. Tic. A.ş Kalite Müdürü ile...
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     22679 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Danone Kalite Müdürü Semra Sıvacılar Ölmez öğrencilerimize okulumuz seminer salonunda firma tanıtımı ile beraber...
Ara
21
Kaizen
TBMYO Gıda Teknolojisi     38195 Okunma
2. Sınıf öğrencilerimiz Gıda İşletmeler Yönetimi dersi içeriğinde öğrendikleri KAİZEN i takım çalışması ile uygulamalı şekilde öğrenmişlerdir.
Ara
21
İçecek Üretimi 4
TBMYO Gıda Teknolojisi     49529 Okunma
Gıda Teknolojisi Bölümü 2. sınıf öğrencilerimiz Alkollü Alkolsüz İçecek Teknolojisi dersi kapsamında oluşturdukları malzeme reçeteleri ile yeni içecekler üreterek, Teknik Bilimler MYO akademisyen ve...
Ara
21
İçecek Üretimi 3
TBMYO Gıda Teknolojisi     49427 Okunma
Gıda Teknolojisi Bölümü 2. sınıf öğrencilerimiz Alkollü Alkolsüz İçecek Teknolojisi dersi kapsamında oluşturdukları malzeme reçeteleri ile yeni içecekler üreterek, Teknik Bilimler MYO akademisyen ve...
Ara
21
İçecek Üretimi 2
TBMYO Gıda Teknolojisi     49286 Okunma
Gıda Teknolojisi Bölümü 2. sınıf öğrencilerimiz Alkollü Alkolsüz İçecek Teknolojisi dersi kapsamında oluşturdukları malzeme reçeteleri ile yeni içecekler üreterek, Teknik Bilimler MYO akademisyen ve...
Ara
19
İçecek Üretimleri 1
TBMYO Gıda Teknolojisi     46377 Okunma
Gıda Teknolojisi Bölümü 2. sınıf öğrencilerimiz Alkollü Alkolsüz İçecek Teknolojisi dersi kapsamında oluşturdukları malzeme reçeteleri ile yeni içecekler üreterek, Teknik Bilimler MYO akademisyen ve...
Ara
05
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Tarım Kredi Birlik Tarım Ürünleri A.ş. Firmasına Teknik Gezi...
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     23878 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Tarım Kredi Birlik Tarım Ürünleri A.Ş. firmasi, ayçiçek üretim tesislerine teknik gezi düzenlenmiştir. Firma Kalite...
Kas
28
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Kırklareli Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı ile...
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     19158 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Kırklareli Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Rıdvan ULUS öğrencilerimize okulumuz seminer salonunda arı...
Kas
22
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. A.ş Firmasına Teknik Gezi...
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     27858 Okunma
  22 Kasım 2019 Cuma 13:26 Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Danone firmasına teknik gezi düzenlenmiştir. İnsan Kaynakları ekibinden Sevdiye...
Kas
21
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Ak Gıda Firmasına Teknik Gezi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     22265 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Ak Gıda firmasına teknik gezi düzenlenmiştir. İK İş ortağı Güney SÖNMEZOCAK...
Eki
24
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Alkan Süt Ürünleri A.ş. Firmasına Teknik Gezi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     22804 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Alkan Süt Ürünleri A.Ş. firmasına teknik gezi düzenlenmiştir. Firma Gıda mühendisi Aylin Sert ögrencilerimize üretim...
Eki
17
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Bahçıvan Gıda Sanayi ve Ticaret A.ş. Firmasına Teknik Gezi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     26753 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Bahçıvan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasına teknik gezi düzenlenmiştir. İnsan Kaynaklari Yöneticisi Sonay...
Eki
17
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Turun Gıda Sanayi ve Ticaret A.ş. Firmasına Teknik Gezi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     22275 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Turun Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına teknik gezi düzenlenmiştir. Üretim Müdür Yardımcısı  Tunay KOÇ, Üretim...
Eki
11
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Rags Alkollü İçecekler San. Tic. A.ş.'ye Teknik Gezi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     21106 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Rags Alkollü İçecekler San. Tic. A.Ş. firmasina teknik gezi duzenlenmistir. Firma Üretim Müdürü Savaş Çakin, Finans...
Eki
03
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Bahçıvan Gıda Sanayi ve Ticaret A.ş. Firması ile Söyleşi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     21112 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, 3+1 Eğitim planında yer alan Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Danışma Kurulu üyelerimizden Bahçıvan Gıda San. Tic. A.Ş Üretim Yöneticisi Onur...
Eyl
28
Makarna Lütfen San. ve Tic. Ltd. Şti Firmasına Teknik Gezi Düzenlenmiştir
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     14871 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Gıda Mühendisi Tuğba BAYBURTLUOĞLU'nun işletmeciliğini yaptığı "Makarna Lütfen" üretim tesisine teknik gezi...
Eyl
28
Hardaliye Üretimimizi Gerçekleştirdik
TBMYO Gıda Teknolojisi     52158 Okunma
Gıda teknolojisi bölümü öğrencilerimiz Kırklareli bölgesinin yöresel içeceği olan hardaliye üretimini bölüm hocalarımızın desteği ile gerçekleştirdi.
Ara
28
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Semineri
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     16658 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden, Kontrol Şube Müdürü Gıda Mühendisi Taner AKÇAKAYA,...
Ara
19
Bahçıvan Gıda Sanayi ve Ticaret A.ş. Firma Semineri
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     16776 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Danışma Kurulu üyelerimizden Bahçıvan Gıda San. Tic. A.Ş İnsan Kaynakları Direktörü Dilek HÜNERLİER ve İnsan...
Ara
07
Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. A.ş Firma Semineri
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     17613 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Danışma Kurulu üyelerimizden Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. A.Ş Kalite Güvence Departman Yöneticisi Selma...
Kas
28
Süzülmüş Kardeşler Süt Ürünleri San.tic.ltd.şti. Firma Semineri
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     9522 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Süzülmüş Kardeşler Süt Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Üretim Müdürü Kenan Süzülmüş ile bir seminer...
Kas
07
Mamabüs Catering Firma Semineri
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     10887 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, ünlü catering firması Mamabüs’ün operasyon direktörü Gürkan ÖZCAN ve kalite güvence müdürü Şifa ARSLAN’ı...
Eki
31
Gündüzler Mandıracılık Suni Yem Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine Teknik Gezi Düzenlenmiştir
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     13644 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme bölümü 1. sınıf öğrencilerimiz, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında  Gündüzler Mandıracılık Suni Yem Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine teknik gezi...
Eki
24
Yayla Un Gıda İnş. Nak. San ve Tic. Ltd. Şti Firmasına Teknik Gezi Düzenlenmiştir
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     12345 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme bölümü 1. sınıf öğrencilerimiz Sektörel Organizasyon dersi kapsamında Yayla Un Gıda İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. ŞTİ firmasına teknik gezi gerçekleştirmiştir.  Gezide...
Eki
17
Makarna Lütfen San. ve Tic. Ltd. Şti Firma Semineri
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu     10226 Okunma
Yüksekokulumuz Gıda İşleme Teknolojisi bölümü, Sektörel Organizasyon dersi kapsamında, Makarna Lütfen işletmecisi Tuğba BAYBURTLUOĞLU ile bir seminer gerçekleştirdi.  
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi